Frk. Hud AS

I dag var jeg hos Viktoria og fikk en hudrens og nappet øyenbrynene mine... det trenktes. Det er viktig at man føler seg vel utenpå også  :) ikke bare innvendig.

 

 
Om
Åpningstider Man-Tors kl 09-16 Tirs 09-16 (18) Fredag 09-16 eller avtale.Ringer du å treffer en tlf svarer er det lukket! Lørdag lukket.
Beskrivelse
Hudpeie.Aromaterapi.Spa.Massasje:Rygg nakke skuldre,armer ben,hodebunn etc. Hårfjerning: Voks legger,lår,bikini,under-på arm,rygg på menn,ansikt.Brasiliansk. Elektrolyse:Permanent hårfjerning,stilkvorter,couperose i ansikt (sprengte blodkar) Napp/forming av bryn,farving av vipper og bryn. Fruktsyrebehandlinger mm....
Produkter
Decleor.Matis.Md formulation.bareMineral make up.bM skin care.
Telefon
75212608
E-post

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kinetroneselden

kinetroneselden

35, Hadsel

Jeg er ei livsglad jente på 35 år . Er født i Nord-Trøndelag, og er vokset opp i Sogn. Kom rekende til Stokmarknes for 12 år siden, det var kjærligheten som brakte meg hit. Og kjærligheten har holdt meg her. I 2010 ga vi hverandre et ja. Vår flotte sønn fulgte meg ned kirkegolvet. Han var en staslig 10 åring. Har vært overalt siden jeg kom til øya. Har jobba som bartender, barnehage ass, servitør, norlaks. og i 2008 ble jeg autorisert tannhelsesekretær. Jobber i dag som miljøarbeider i Hadsel kommune.

Kategorier

Arkiv

hits