God trening

At sengekos også er god trening, kommer ikke som noen overraskelse på de som er opptatt av kalorier og forbrenning.

En halvtimes aktivitet under dyna kan nemlig forbrenne opptil 300 kalorier, litt avhengig av stil og aktivitetsnivå. Om du heller vil pusle med husarbeid må du holde på dobbelt så lenge for å få den samme effekten på vekta.

- Det er ingen tvil om at sex er god trening. Sex får pulsen din i været, selv om du ikke driver med de mest akrobatiske aktivitetene, .

- Sex er spesielt god trening om du bruker forskjellige posisjoner og beveger deg litt rundt. Men uansett vil oppbyggingen mot en orgasme være svært god kardiovaskulær trening for lunger og blodomløpet,

finn ut hva du forbrenner. trykk på linken

 

http://www.kampanj-server.com/rfsu/

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kinetroneselden

kinetroneselden

35, Hadsel

Jeg er ei livsglad jente på 35 år . Er født i Nord-Trøndelag, og er vokset opp i Sogn. Kom rekende til Stokmarknes for 12 år siden, det var kjærligheten som brakte meg hit. Og kjærligheten har holdt meg her. I 2010 ga vi hverandre et ja. Vår flotte sønn fulgte meg ned kirkegolvet. Han var en staslig 10 åring. Har vært overalt siden jeg kom til øya. Har jobba som bartender, barnehage ass, servitør, norlaks. og i 2008 ble jeg autorisert tannhelsesekretær. Jobber i dag som miljøarbeider i Hadsel kommune.

Kategorier

Arkiv

hits