Solum Gård :)

No regner jeg med at dere alle er kjempe spente hvordan det gikk i helga.....

Vi hadde det knall fint, med god mat og en kjempe gjeng.

Og ikke minst fint vær

Når vi kom på fredagen var det mest å slappe av og bli litt bedre kjent. Jeg fikk den store gleden med å dele rom med Lill. kjempe koseli jente...

Lørdagen startet kl 08.00, vi gjorde oss klar og gikk ned til meditasjon/ avspenning. så var det en kjempe god frokost, etter på var vi på tur. Etter turen var det tid for litt teiori. På kvelden var det tid for god middag + noe godt etter på :)

Søndagen sto vi opp også kl 08.00, gjorde oss klar til meditasjon/avspenning. kjempe god frokost omelett. litt mere teiori ble det før vi pakket og gjorde oss klar til en liten tur før avresise:)

Takk til Linda og Fredrick.

Takk til den fine gjengen

og ikke minst , takk til mannen til Linda som fraktes oss trygt fram og tilbake i båt :)

Her er noen bilder fra helga

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kinetroneselden

kinetroneselden

35, Hadsel

Jeg er ei livsglad jente på 35 år . Er født i Nord-Trøndelag, og er vokset opp i Sogn. Kom rekende til Stokmarknes for 12 år siden, det var kjærligheten som brakte meg hit. Og kjærligheten har holdt meg her. I 2010 ga vi hverandre et ja. Vår flotte sønn fulgte meg ned kirkegolvet. Han var en staslig 10 åring. Har vært overalt siden jeg kom til øya. Har jobba som bartender, barnehage ass, servitør, norlaks. og i 2008 ble jeg autorisert tannhelsesekretær. Jobber i dag som miljøarbeider i Hadsel kommune.

Kategorier

Arkiv

hits